ניחוחות השבת – מתכון לקרואסון שוקולד

    מירי זורגר No Comments on ניחוחות השבת – מתכון לקרואסון שוקולד
    9:04
    02.05.24
    הרב אייל אונגר No Comments on בניגוד לדעה הרווחת: למה באמת היהודים לא עלו לארץ לפני השואה

    התכניות האחרונות

    ארכיון תוכניות

    פוסטים אחרונים

    תגיות

    מצרכים

    • 1 ק"ג קמח
    • 40 גר' שמרים
    • 1 כוס מים פושרים
    • 1 1/2 כוסות מיץ תפוזים
    • 300 גר' מרגרינה לאפיה
    • 2 ביצים
    • 1/2 כוס סוכר
    • 2 סוכר וניל
    • 1 א אפיה

     

     

    מלית
    1 כוס קקאו
    3 כוסות סוכר
    1 מרגרינה לאפיה רצוי שתהיה רכה
    1 שקית אינסטנט וניל
    1 ביצה

    אופן ההכנה

    הכנת הבצק תחילה

    1. מעבדים את המצרכים לבצק רך. חייב לישה של לפחות 7-8 דקות
    2. מכסים בנילון נצמד ומעבירים להתפחה

    הכנת המלית

    1. במעבד מזון שמים את המצרכים ומעבדים לקרם חלק


    0 תגובות